N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Vrijstaande overkapping tuin

Een vrijstaande overkapping in uw tuin

Wilt u al een lange tijd een vrijstaande overkapping in uw tuin laten plaatsen zodat u ook tijdens regenachtige dagen buiten kunt zitten? Wij begrijpen maar al te goed dat, wanneer u graag buiten bent, u veel tijd in uw eigen tuin wilt doorbrengen. Met een jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, zorgen wij altijd voor het mooiste resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een vrijstaande overkapping in uw tuin biedt veel mogelijkheden

Een vrijstaande overkapping in uw tuin zorgt voor een bijzondere uitstraling. U kunt onder deze overkapping een lange tafel plaatsen waar u met de hele familie kunt genieten van gezellige etentjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een loungeset, zodat u na een lange werkdag ontspannen onderuit kunt zakken. Wij nemen de vrijstaande overkapping graag mee in het ontwerp van uw tuin. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaan onze gespecialiseerde hoveniers over op de aanleg. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met een goed beplantingsschema zodat u het hele jaar door groene planten in uw tuin heeft staan.

Een goed onderhouden droomtuin

Als u een tuin laat ontwerpen en deze aanlegt, wilt u natuurlijk ook dat deze mooi onderhouden blijft. Hiervoor kunt u ons ook inschakelen. Wij geven uw planten de beste verzorging zodat u nog vele jaren geniet van een prachtig groene tuin. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wilt u een vrijstaande overkapping in uw tuin plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.