N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Voortuin aanleggen

Een voortuin aanleggen

Laat uw voortuin aanleggen door een professionele hovenier voor het mooiste effect. Uw voortuin is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw entrée. U wilt dat deze er niet alleen goed uitziet maar ook eenvoudig te onderhouden is. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en helpt u graag. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat uw droomtuin realiteit wordt. Verras uw gasten en buren met een verzorgde voortuin die geheel aansluit bij al uw wensen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Laat uw voortuin aanleggen door een gespecialiseerde partij

Voordat wij bij u een voortuin komen aanleggen, maken wij een ontwerp dat gebaseerd is op uw wensen en voorkeuren. Op afspraak komen wij bij u thuis of op kantoor. In dit gesprek worden al uw wensen besproken zodat wij een tekening kunnen maken die weergeeft wat u voor ogen heeft. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, begint de aanleg. Hiervoor zetten wij onze gespecialiseerde hoveniers in, zodat het mooiste resultaat behaald wordt.

Schakel de hulp van gespecialiseerde hoveniers in

Na het maken van een ontwerp en het aanleggen van uw voortuin stopt onze service niet. U wilt natuurlijk dat uw tuin er verzorgd bij blijft liggen. Heeft u zelf geen groene vingers en schakelt u graag een externe partij in die het onderhoud bijhoudt? Wij zijn van alle markten thuis en staan u op dit gebied ook graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.