N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Voortuin aanleggen Rotterdam

Laat een mooie voortuin door Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee laten aanleggen in Rotterdam. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met de aanleg en onderhoud van zowel privétuinen als openbare plantsoenen. Ook bedrijven en scholen hebben een tuin laten aanleggen door ons. Wij bespreken uw wensen en maken een gratis schets voordat we starten met de aanleg. Zo verwezenlijken wij de tuin van uw dromen.

Laat uw voortuin door een professional aanleggen in Rotterdam


Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee heeft veel kennis van planten en bloemen zodat we samen kunnen bepalen wat geschikt is voor het aanleggen van uw voortuin in Rotterdam. Een bedrijf geeft vaak de voorkeur aan een onderhoudsvrije tuin terwijl een particulier met groene handen misschien zelfs graag meewerkt bij de aanleg. Wij starten met het maken van een afspraak waar we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Vervolgens gaan wij naar de tekentafel om een ontwerp te maken van uw toekomstige droomtuin. Bent u enthousiast geworden over het ontwerp? Dan gaan wij over tot het aanleggen van bijvoorbeeld de voortuin in Rotterdam. Dit gebeurt vakkundig en snel.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan


Wij bieden goede garantievoorwaarden en een uitgebreid diensten en servicepakket. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u en tonen wij onze scherpe prijzen voor de hoge kwaliteit die wij leveren. Vul het contactformulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we uw wensen kunnen bespreken. Uw voortuin realiseert u door deze door Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in Rotterdam aan te laten leggen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht