N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinverzorging

Heeft u weinig tijd voor tuinverzorging? Schakel daarom een groenspecialist in die met passie voor het vak uw tuin verzorgt. Het is immers zonde om uw tuin te laten verslonzen. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of een particuliere tuin, voor tuinonderhoud zit u bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in Waddinxveen goed.

Schakel hovenier in voor (periodieke) tuinverzorging

Onkruid en ongedierte bestrijden, struiken en bomen snoeien, gras maaien en het bemesten van planten, bomen en gras. Het zijn slechts een aantal werkzaamheden die onze hoveniers in uw tuin verrichten. Maar hoe vaak wilt u uw tuin laten onderhouden? Bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen heeft u meerdere keuzes. Zo kiest u uit eenmalige tuinverzorging op aanvraag of periodiek onderhoud. Bij periodiek onderhoud kunt u een onderhoudscontract afsluiten en dan komen wij bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of ieder kwartaal bij u langs.

Ook voor tuinontwerp en tuinaanleg

Als u uw tuin eens helemaal wilt opknappen, dan kunt u ook bij ons terecht. In de beginfase stellen wij een tuinontwerp voor u op waarna we aan de slag gaan om uw tuin van A tot Z aan te leggen. Zo hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen voor uw tuin.

Ontvang meer informatie

Wilt u voordat u uw tuinverzorging uit handen geeft, meer informatie ontvangen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 0182-615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht