N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinonderhoud Zuid Holland

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinonderhoud en bent u als bedrijf gevestigd in Zuid-Holland of bent u woonachtig in deze omgeving? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV heeft in bijna 30 jaar tijd ruime ervaring opgedaan om dit voor u te kunnen uitvoeren.

Aanbod aan diensten

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV te Waddinxveen, Zuid Holland heeft diverse teams in het bedrijf die allen hun eigen specialiteit en ervaring hebben. Voor tuinonderhoud in de provincie Zuid-Holland heeft het bedrijf vaste teams die de tuin kunnen onderhouden, van grasmaaien, tot snoeien van bijvoorbeeld planten en bomen, schoffelen van de borders, biologisch bemesten en bestrijden. Het schoonhouden van uw entree, reinigen van de bestrating, kortom het gehele tuinonderhoud om het uiterlijk van uw bedrijf als visitekaartje te laten fungeren. Hebt u een particuliere tuin? Uw tuin heeft jaarlijks minimaal 2 maal professionele zorg nodig. Tuinonderhoud kan gebeuren op afroep, maar ook in contractvorm. Bedrijf of particulier? Voor Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV maakt het niet uit, uw tuinonderhoud is bij dit bedrijf in goede handen.

Werkzaamheden

Op deze website van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV kunt u meer informatie vinden over de werkzaamheden van dit bedrijf. Voor referenties over tuinonderhoud in Zuid-Holland kunt u ook op de website terecht. Heeft u interesse? Wij maken een gratis en vrijblijvend ontwerp voor uw droomtuin!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht