N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinonderhoud Zoetermeer

Tuinonderhoud in regio Zoetermeer

Bent u op zoek naar een groenspecialist voor tuinonderhoud in de regio Zoetermeer aan uw eigen tuin of een bedrijfstuin? Benader dan Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda. Wij weten als geen ander dat een goed onderhouden tuin net zo belangrijk is als het resultaat van een nieuwe tuin. Dankzij ons vakkundige tuinonderhoud geniet u ieder seizoen opnieuw van uw prachtige tuin in Zoetermeer!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Hoveniers met een groen hart verzorgen uw tuinonderhoud in Zoetermeer

Het laten verslonzen van een tuin is natuurlijk zonde. Of het nu gaat om bedrijfstuinen, particuliere tuinen of schooltuinen: u schakelt Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in voor professioneel tuinonderhoud in regio Zoetermeer. Onze hoveniers hebben een groen hart en zorgen met passie voor uw tuin wanneer u dit wenst. Op het gebied van onderhoud kunt u denken aan het wieden van onkruid, het bemesten van nieuwe planten of het snoeien van struiken en bomen. We beschikken ook over machines om bijvoorbeeld takken te snipperen of groot groen water te geven.

Kies voor een onderhoudscontract

Als u kiest voor tuinonderhoud in regio Zoetermeer, kiest u bij ons uit eenmalig onderhoud op aanvraag of periodiek onderhoud. Wat betreft periodiek onderhoud heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komen wij bijvoorbeeld maandelijks of ieder kwartaal bij u langs, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan gerust naar 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.