N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinonderhoud in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een groenspecialist voor tuinonderhoud in de regio Zoetermeer? Voor uw eigen tuin of misschien uw bedrijfstuin? Benader dan Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee. Wij weten als geen ander dat een goed onderhouden tuin belangrijk is als u wilt dat deze eruit blijft zien zoals vlak na de oplevering. Zo geniet u ieder seizoen opnieuw van uw prachtige tuin!

Hoveniers met een groen hart verzorgen tuinonderhoud in Zoetermeer en omstreken

Het laten verslonzen van een tuin is natuurlijk zonde. Of het nu gaat om bedrijfstuinen, particuliere tuinen of schooltuinen, u schakelt Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in voor professioneel tuinonderhoud in de regio van Zoetermeer. Onze hoveniers hebben een groen hart en zorgen met passie voor uw tuin. Bij het onderhoud kunt u denken aan het wieden van onkruid, het bemesten van nieuwe planten of het snoeien van struiken en bomen.

Kiest u ook voor een onderhoudscontract?

Als u kiest voor tuinonderhoud in Zoetermeer, kiest u bij ons uit eenmalig onderhoud op aanvraag of periodiek onderhoud. Voor periodiek onderhoud heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komen wij bijvoorbeeld maandelijks of ieder kwartaal bij u langs. Net waar uw voorkeur naar uit gaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan gerust naar 0182-615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht