N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinonderhoud Rotterdam

Tuinonderhoud in regio Rotterdam

Zoekt u een hovenier voor uw tuinonderhoud in Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, niet ver van Gouda, komt graag bij u langs om uw tuin grondig aan te pakken. Voor zowel particulieren als bedrijven zetten wij onze vakmensen en ons materieel in om hun tuinen terug in de beste staat te brengen. Dit doen wij al meer dan drie decennia met passie en enthousiasme voor het hoveniersvak. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud in Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Compleet tuinonderhoud bij u in Rotterdam of op een andere locatie in Zuid-Holland

Is uw tuin toe aan een flinke opknapbeurt of moet het nodige worden gerenoveerd? Wij hebben de juiste kennis en ervaring om alle tuinelementen te onderhouden en eventueel te vernieuwen. Dit geldt niet alleen voor de beplanting, maar ook bijvoorbeeld voor bestrating en constructies zoals overkappingen en schuttingen. Door ons uitgebreide wagenpark rekent u op een complete dienstverlening. Mochten wij toch niet volledig over het juiste materieel beschikken, dan zorgen we ervoor dat het juiste op tijd gehuurd wordt. Door heel Zuid-Holland zijn wij actief als hovenier op het gebied van tuinonderhoud – onder meer in Rotterdam – maar ook tuinontwerp en tuinaanleg behoren tot onze expertises.

Kies voor eenmalig of periodiek onderhoud

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken bij u thuis of uw bedrijf in Rotterdam of elders in Zuid-Holland, zodat u weet welk tuinonderhoud wij kunnen verrichten? Bel ons dan via 0182-615158. Tijdens de afspraak voorzien we u van vakkundig advies. U heeft bij ons de keuze uit eenmalig of periodiek onderhoud. Wat betreft het periodieke onderhoudscontract zijn wij flexibel; u kiest bijvoorbeeld voor maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Wij houden graag rekening met uw wensen!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.