N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinonderhoud Rotterdam

Groot of klein tuinonderhoud in de regio Rotterdam laat u verzorgen door Hoveniersbedrijf van der Lee in Waddinxveen. Vertel ons uw wensen en uw budget en op basis daarvan kunnen wij, indien gewenst, een onderhoudscontract voor u opstellen. Wilt u genieten van een perfect onderhouden tuin? Kies dan voor tuinonderhoud van Hoveniersbedrijf van der Lee in de regio Rotterdam.

Professioneel tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf van der Lee biedt u alles op het gebied van zowel groot als klein tuinonderhoud in Rotterdam en omstreken. Wilt u dat wij uw tuin op afroep voor u onderhouden, in contractvorm, één maal per jaar, één maal per kwartaal, één maal per maand of per week? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.  Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van tuinonderhoud en wij maken duidelijke en heldere afspraken met u zodat u nooit last heeft van onverwachte verrassingen. Woont u in Rotterdam? Neem dan voor tuinonderhoud contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee. Ook voor bedrijven verzorgen wij tuinonderhoud verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor tuinonderhoud in de regio Rotterdam? Maak dan meteen een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tel: 0182-615158

E-mail: info@vdlee.nl

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht