N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuininrichting kleine tuin

Een tuininrichting speciaal voor een kleine tuin

Het kan lastig zijn om te beslissen welke tuininrichting het meest geschikt is voor een kleine tuin. U wilt natuurlijk niet heel uw tuin volbouwen met massieve meubels waardoor u weinig ruimte overhoudt voor andere elementen of activiteiten. Door een goede balans te creëren ontdekt u al snel dat u ook in een kleine tuin veel kunt bereiken. Schakel de hulp in van onze specialisten en ontdek welke tuininrichting en tuinindeling het meest geschikt is voor uw kleine tuin.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Kies voor een geschikte tuininrichting voor een kleine tuin

Een kleine tuin heeft logischerwijs een andere tuininrichting nodig dan een grote tuin. U heeft te maken met beperkte ruimte en deze wilt u natuurlijk zo goed en creatief mogelijk benutten. Dankzij het deskundige advies van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, zult u ontdekken dat met een slimme aanpak veel van uw creatieve ideeën uitgevoerd kunnen worden. Samen met u stellen wij een tuinontwerp op maat op dat volledig aansluit bij al uw wensen. Zodra u akkoord bent gegaan met het ontwerp, start de tuinaanleg. Hiervoor zetten wij enkel gespecialiseerde hoveniers in die over de kennis en kunde beschikken om het beste resultaat te behalen.

Geniet van een tuin die bij uw wensen past

Wanneer u een kleine tuin heeft, wilt u de tuininrichting zo efficiënt mogelijk (laten) uitvoeren. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin. Dit geldt ook voor de toevoeging van elementen als houten schuttingen en loungehoeken. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn bereikbaar op 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.