N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuindesign

Met een doordacht tuindesign wordt uw tuin precies zoals u altijd al heeft gedroomd. Maar welke groenspecialist schakelt u hier nu voor in? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen natuurlijk. Onze hoveniers hebben een groen hart en zorgen ervoor dat uw tuin precies wordt zoals u voor ogen heeft. Interesse? Maak dan een afspraak en we komen bij u langs.

Hoe stellen wij een tuindesign op?

Wilt u een vijver in uw tuin? Een mooi speeltoestel voor de kinderen? Een moestuin om uw eigen groenten te kweken? Of een terras waar u ’s zomers van het weer kunt genieten? Het zijn slechts een aantal voorbeelden hoe uw tuin eruit kan zien met hulp van onze hoveniers. Voordat wij starten met het aanleggen van uw tuin, stellen we een tuindesign op. Dat houdt in dat wij allereerst bij u langskomen om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Vervolgens ontvangt u van ons een kosteloos design waarin al uw wensen zijn verwerkt. Bent u akkoord? Dan starten we met de aanleg van uw tuin.

Maak vandaag nog een afspraak

Kijkt u uit naar een nieuwe tuin? Maak dan vandaag nog een afspraak met Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen door te bellen naar 0182-615158. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of meer informatie over tuindesign, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht