N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinaanleg Zuid Holland

Heeft u plannen om uw tuin te gaan veranderen? Zoekt u een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg voor u professioneel aanpakt? Een hoveniersbedrijf uit Zuid-Holland? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen, Zuid Holland is uw ideale partner voor alle aspecten die met groen te maken hebben. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in huis en bieden u alle professionaliteit en hoge kwaliteit die u nodig heeft.

Meer groen

Ronald van der Lee heeft in 1984 Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV opgericht. Alles wat met groen te maken heeft, kan door dit Hoveniersbedrijf gedaan worden. Voor een tuinaanleg in de provincie Zuid-Holland of er vlakbij kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben tevens ruime ervaring opgedaan met het rooien van bomen voor de gemeente Rotterdam. Wij kunnen ook hydrocultuurbakken leveren voor bedrijven, die graag wat meer groen binnen het bedrijf willen. Weleens gedacht aan kunstgras in uw tuin? Of waterpartijen, beelden en vlonders? Hoveniersbedrijf RA van der Lee BV is tevens dealer van Stonebase, leverancier van natuursteen en LED verlichting.

Tuinaanleg

Op de website van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV kunt u meer informatie terugvinden over ons bedrijf en onze werkzaamheden. Voor vrijblijvende informatie over bijvoorbeeld tuinaanleg door dit hoveniersbedrijf uit Zuid-Holland, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij brengen graag vrijblijvend en gratis een offerte uit. Bovendien is het ontwerp van uw tuin bij ons ook gratis!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht