N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinaanleg Zoetermeer

Tuinaanleg in regio Zoetermeer

Voor tuinaanleg in Zoetermeer of omgeving schakelt u groenspecialist Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen in, in de buurt van Gouda. Dankzij meer dan drie decennia aan ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel bedrijfstuinen als particuliere tuinen, is voor ons geen klus te klein en geen tuin te groot. Wij zetten onze kwaliteit, creativiteit en ons vakmanschap in om een tuinaanleg in regio Zoetermeer te realiseren die volledig voldoet aan uw wensen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Laat de tuinaanleg over aan dé groenspecialist uit de buurt van Zoetermeer

Voordat we starten met de tuinaanleg bij u in regio Zoetermeer, realiseren we een prachtig tuinontwerp. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de grootte van uw tuin. Als u tevreden bent over het ontwerp, gaan we over naar de vakkundige tuinaanleg. Als groenspecialist verzorgen wij de complete aanleg van uw tuin. In iedere tuin – groot of klein en bedrijfstuin of particuliere tuin – leggen wij ook de bestrating en vijvers aan, bouwen we schuttingen en overkappingen, monteren we de verlichting en brengen we uiteraard het beplantingsplan tot uitvoering. U bepaalt natuurlijk helemaal zelf welke elementen u in uw tuin verwerkt wilt hebben. Nadat uw tuin is opgeleverd, wilt u natuurlijk ieder seizoen genieten van uw prachtige tuin. Daarom komen wij graag met regelmaat bij u langs voor tuinonderhoud.

Maak een afspraak

Onze hovenier komt graag bij u langs om uw wensen door te nemen en uw tuin te bekijken. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0182-615158. Voor meer informatie over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in de omgeving van Zoetermeer, neemt u ook contact met ons op via het eerdergenoemde nummer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.