N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinaanleg in Zoetermeer

Voor tuinaanleg in Zoetermeer of omgeving schakelt u een groenspecialist als Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in. Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel bedrijfstuinen als particuliere tuinen is geen klus te klein en geen tuin te groot. Wij zetten onze kwaliteit, creativiteit en vakmanschap in om een tuin aan te leggen die volledig voldoet aan uw wensen.

Laat tuinaanleg over aan de groenspecialist uit de buurt van Zoetermeer

Voordat we starten met de tuinaanleg bij u in Zoetermeer, realiseren we een prachtig tuinontwerp. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de grootte van uw tuin. Als u tevreden bent, gaan we over naar de volgende stap: de aanleg. Als groenspecialist verzorgen wij de complete aanleg van uw tuin. In iedere tuin, groot of klein en bedrijfstuin of particuliere tuin, leggen wij de bestrating en vijvers aan, monteren de verlichting en planten bomen. Nadat uw tuin is opgeleverd, wilt u natuurlijk ieder seizoen genieten van uw prachtige tuin. Daarom komen wij graag periodiek bij u langs voor tuinonderhoud.

Wij komen graag bij u langs

Onze hovenier komt graag bij u langs om uw wensen door te nemen en uw tuin te bekijken. Lijkt u dit wel wat? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0182-615158. Voor meer informatie over tuinaanleg in de omgeving van Zoetermeer neemt u ook contact op met het eerdergenoemd nummer.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht