N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinaanleg Waddinxveen

Voor tuinaanleg neemt u contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee in Waddinxveen. Of u nu als bedrijf of als particulier over wilt gaan tot tuinaanleg: hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wilt. Een mooie tuin die precies past bij uw wensen maakt een huis of bedrijf helemaal af. Zo zorgt het voor rust en straalt het precies de stijl uit die bij u past.

Creativiteit en vakmanschap

Bij tuinaanleg kan het zijn dat u al een goed idee heeft van wat u wel en niet in de tuin zou willen. Uw wensen staan centraal in ons werk: wanneer u ons vertelt waar u naar op zoek bent, kunnen wij ermee aan de slag. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld een onderhoudsvrije of een kindvriendelijke tuin wilt. Onze medewerkers die bekend staan om hun vakmanschap en creativiteit, bedenken precies de tuin die bij u past. Van het ontwerp tot aan de laatste plant of steen, alles wordt door ons verzorgd en geregeld. Het ontwerp van uw tuin is altijd gratis en vrijblijvend, net als het ontvangen van een offerte voor de uitvoering.

Contact

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van tuinaanleg door Van der Lee uit Waddinxveen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0182-615158 of vul het contactformulier in. U kunt dan ook direct een afspraak maken met één van onze medewerkers. Zij informeren u ook graag over onze uitstekende garantievoorwaarden.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht