N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinaanleg Rotterdam

U bezit een tuin en wilt u graag deze renoveren en volledig of gedeeltelijk opnieuw inrichten? Of bent u verhuisd naar bijvoorbeeld een nieuwbouwwijk waar nog helemaal niets aan de tuin is gedaan? Voor tuinaanleg in bijvoorbeeld Rotterdam en omgeving kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen. Waddinxveen, zo centraal gelegen tussen den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Ervaring

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV is opgericht door Ronald van der Lee in 1984 en heeft diverse, ervaren teams binnen het bedrijf. Ieder team heeft zijn eigen specialisme en ervaring op het gebied van tuinaanleg. De voorbereidende werkzaamheden van offertes en ontwerpen wordt door Ronald van der Lee zelf verzorgd. Bij tuinaanleg kunt u denken aan onder andere bestrating, houtbewerking, vijvers, vlonders, verlichtingsplannen en tuindecoraties, als beelden en potten. De werkzaamheden worden van begin tot eind goed doordacht en altijd naar uw wensen uitgevoerd. Het bedrijf is dealer van Stonebase natuursteen en LED verlichting. Weleens aan kunstgras gedacht? De tegenwoordige kwaliteit is extreem goed en door het grote aanbod wordt het ook een steeds goedkoper product.

Vrijblijvende informatie

Wilt u graag de tuinaanleg laten doen door Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV en heeft u een bedrijf of huis in Rotterdam of omgeving? U kunt hiervoor terecht op deze website waar u vrijblijvend naar de mogelijkheden kunt informeren. Kijk hiervoor op onze contactpagina. Wij zorgen voor een gratis ontwerp van uw droomtuin en een vrijblijvende passende offerte.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht