N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinaanleg Reeuwijk

Voor tuinaanleg in de buurt van Reeuwijk, kunt u rekenen op Hoveniersbedrijf van de Lee uit Waddinxveen. Tuin ontwerp en aanleg moet uiteraard verzorgd worden door ervaren vakmensen die veel kennis hebben van bloemen, planten, heesters en bomen. Bij Hoveniersbedrijf van der Lee werken specialisten met bijna 30 jaar ervaring. U geeft uw wensen aan en samen met u bespreken wij wat er mogelijk is.

Service en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u precies krijgt wat u wilt. Zo gaan we voorafgaand aan de tuinaanleg eerst met u om de tafel zitten om duidelijk te bespreken wat uw eisen en wensen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het uitwerken van de plannen. Ook als u als bedrijf een passende tuin wilt, kunt u rekenen op onze ervaring en expertise. Professionaliteit, creativiteit en producten van hoge kwaliteit staan centraal bij Hoveniersbedrijf van der Lee.

Contact

Op de website kunt u veel informatie vinden over wie wij zijn en wat wij doen. Zo kunt u ook ideeën opdoen voor tuinaanleg. Bekijkt u daarvoor de foto’s van door ons gerealiseerde projecten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 0182-615158. Wij zijn gevestigd in Waddinxveen (in de buurt van Reeuwijk).

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht