N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuinaanleg Gouda

Voor tuinaanleg in de regio Gouda, kiest u voor Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen. U vindt bij Hoveniersbedrijf van der Lee alles onder één dak. U kunt hierbij denken aan tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van tuinaanleg, weten wij waar we op moeten letten en welke zaken van belang zijn voor het aanleggen van een tuin.

Creatief ontwerp

Tuinaanleg begint natuurlijk bij het maken van een creatief ontwerp. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat u hierin precies aan kunt geven wat uw eisen en wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een tuin die kindvriendelijk is of een tuin die zoveel mogelijk vrij is van onderhoud. Door samen met u om de tafel te gaan zitten kunnen we komen tot een goed plan en vervolgens een geweldig eindresultaat. Met bijna 30 jaar ervaring in huis, kunnen we u voorzien van advies op maat.

Contact opnemen

Wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen en op te sturen, of door te bellen naar 0182-615158. Wij kunnen u dan vertellen wat we voor u kunnen betekenen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat u precies de tuin krijgt die u wilt. Wij zijn gevestigd in Waddinxveen (regio Gouda). Wij bieden u altijd een gratis tuinontwerp en een vrijblijvend offerte voor de uitvoering van het ontwerp.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht