N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuin Zuid Holland

Gaat u binnenkort verhuizen naar uw nieuwe huis met tuin? Hebt u eigenlijk geen idee wat u met de tuin wilt gaan doen? Zoekt u een hoveniersbedrijf dat met u meedenkt, uw wensen in een professioneel jasje giet en woont u in Zuid-Holland of er vlak tegenaan? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV kan u helpen met het ontwerp en/of met het inrichten van uw tuin. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in huis op het gebied van tuinontwerp en –onderhoud.

Groen

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV te Waddinxveen, Zuid Holland, is in 1984 opgericht door Ronald van der Lee. Sindsdien is hij eigenlijk alleen nog maar bezig met groen. Dit Hoveniersbedrijf beschikt over meerdere teams, met elk een eigen professionalisme als, bestraten, snoeien, het op maat maken van vlonders, het plaatsen van tuinhuisjes, het uitdenken van beplantingsplannen, kortom de weg van ontwerp tot onderhoud van elke tuin, in elke plaats, in en rondom Zuid Holland. Professionaliteit staat bij ons centraal en we werken alleen met producten van hoge kwaliteit.

Vrijblijvende informatie

Op onze website kunt u meer informatie vinden over Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV en over de werkzaamheden. Indien u graag vrijblijvende informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld het ontwerpen van een tuin door Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Zuid-Holland, kunt u contact met opnemen via de website, via info@vdlee.nl of via 0182-615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht