N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuin Waddinxveen

Voor de aanleg of het onderhoud van uw tuin, kunt u rekenen op Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen. Of u nu al een tuin heeft die veel onderhoud vereist of u bent verhuisd en u wilt een mooie tuin laten aanleggen die precies aan uw wensen voldoet en past bij de stijl van uw huis, Hoveniersbedrijf van der Lee kan het voor u verzorgen. Onze ervaren hoveniers hebben bijna 30 jaar ervaring in huis en geven u graag advies.

Kwaliteit waar we trots op zijn

De tuin is de plek waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van het buitenleven. Iedereen heeft zo zijn eigen idee van een ideale tuin en dat is dan ook ons uitgangspunt. We luisteren naar uw wensen en gaan vervolgens aan de slag met een vakkundig team dat goed op elkaar ingespeeld is, zodat de tuin voldoet aan uw wensen en eisen en perfect past bij de stijl van uw huis. Het eerste ontwerp voor uw tuin is gratis en we brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Contact

Op de website kunt u meer lezen over de mogelijkheden van bijvoorbeeld tuinaanleg of onderhoud. Neem voor meer informatie contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee in Waddinxveen. Wij kunnen u alles vertellen over wat we voor u kunnen betekenen en dan kunt u met ons uw wensen doornemen. Contact opnemen doet u door te bellen naar 0182-615158 of door het contactformulier op de website in te vullen en op te sturen. Wij nemen dan contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht