N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuin Reeuwijk

Voor tuin ontwerp, aanleg en onderhoud in de buurt van Reeuwijk, kiest u voor de diensten van Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen. Hier vindt u de specialisten op allerlei verschillende vakgebieden onder één dak, met bijna 30 jaar ervaring in huis. Samen werken we om uw wensen uit te laten komen en om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt.

Mogelijkheden

Al sinds de oprichting van Hoveniersbedrijf van der Lee hebben wij ervoor gezorgd dat uw wensen bij ons centraal staan. Door te luisteren naar wat uw eisen en wensen zijn voor bijvoorbeeld het ontwerp van een nieuwe tuin of het onderhoud van uw voor- en achtertuin, weten we zeker dat we precies aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Wanneer u rondkijkt op onze website leest u meer over wat wij gedaan hebben en voor u kunnen doen. Ook kunt u hier foto’s bekijken van eerder door ons gerealiseerde projecten. Wij bieden u altijd een gratis tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.

Contact

Als u wilt weten wat wij voor uw tuin in Reeuwijk kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen. Zo kunt u vrijblijvend aangeven wat u bijvoorbeeld voor gedachten heeft over een nieuwe tuin en met ons de mogelijkheden bespreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0182-615158 of door gebruik te maken van het contactformulierdat u kunt vinden op de website.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht