N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Tuin Gouda

Voor alles op het gebied van de tuin (ontwerp, aanleg, onderhoud) in de regio Gouda, kunt u rekenen op de expertise van Hoveniersbedrijf van der Lee. Wij zijn specialist op alles op het gebied van de tuin en gevestigd in Waddinxveen, maar ook vaak werkzaam in Reeuwijk en Gouda. Ons team bestaat uit verschillende vakmensen die samen komen tot een perfect eindresultaat. Met bijna 30 jaar ervaring in huis, geven wij u graag advies op maat.

Mogelijkheden

Van der Lee is het hoveniersbedrijf dat uw tuin omtovert tot uw eigen paradijsje. Zo kan het zijn dat u al een tuin heeft, maar dat die niet meer aan uw eisen voldoet of misschien bent u verhuisd en heeft u nog helemaal geen tuin laten aanleggen. Onze specialisten kunnen dan met u om de tafel gaan zitten om te komen tot een creatief ontwerp waarin u vooral uzelf terug kunt vinden. Ook kan het zijn dat uw tuin al goed is, maar dat u iemand nodig heeft voor het onderhoud. Ook kan kunt u rekenen op de snelle service van Hoveniersbedrijf van der Lee. Professionaliteit, creativiteit en hoge kwaliteit producten staan centraal in onze werkzaamheden.

Contact

Heeft u na het lezen van de website nog vragen over wat wij kunnen betekenen voor uw tuin? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u vrijblijvend bellen naar 0182-615158. Wij zullen dan met u de mogelijkheden bespreken.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht