N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tractor met snipperaar huren

Tractor met snipperaar huren

Wilt u een tractor met waterwagen of snipperaar inclusief bediening huren? Dit is geen enkel probleem bij Loonbedrijf Robbert van der Lee. Naast het verrichten van grondwerk huurt u bij ons ook diverse machines uit ons uitgebreide wagenpark. Robbert van der Lee komt graag bij u langs voor het verrichten van elke klus – klein of groot!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een tractor met waterwagen of snipperaar huren

Het huren van een tractor met snipperaar of waterwagen doet u eenvoudig bij ons. Wij komen dan ook graag bij u langs voor het uitvoeren van verschillende soorten grondwerk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het snipperen van takken of het water geven van vlaktes in droge periodes. Dit zijn slechts enkele van de werkzaamheden waarvoor u ons inschakelt. Ook voor bijvoorbeeld het ophogen of uitgraven van uw tuin zit u bij ons goed. Ons loonbedrijf nabij Gouda is de juiste partner voor elke klus. Laat ons weten wat we voor u mogen betekenen en wij gaan direct aan de slag.

Bel ons en maak een afspraak

Bel ons op 06-25082315 of 0182-615158 en maak direct een afspraak. Een tractor met waterwagen of snipperaar inclusief bediening huren doet u eenvoudig bij ons. Wij vertellen u tevens graag meer over het andere grondverzet waarvoor u ons kunt inschakelen. Wilt u zand en/of grond in laten rijden? Bent u op zoek naar een sneeuwschuiver die wordt bediend door een ervaren loonwerker? Ook hiervoor zit u bij ons goed. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn en denken met u mee om tot een perfect eindresultaat te komen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.