N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tegels bestrating

Gebruik mooie tegels voor de bestrating

Wilt u graag mooie tegels gebruiken voor de bestrating van uw gehele tuin of een deel hiervan? De keuze is zeer ruim bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda. Wij geven u graag tijdens een gesprek bij u thuis een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden. Droomt u van een groot terras? Of heeft u geen groene vingers en lijkt het u wel zo fijn om bestrating toe te passen met uw favoriete tegels? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen graag dat deze gerealiseerd worden. Geniet op warme zomerdagen van een tuin waar u ontspant en geniet.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Kies tegels voor de bestrating van uw tuin die aansluiten op uw wensen en smaak

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander een tuin op professionele wijze aan te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Zo verzorgen wij alles rondom het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud – of het nu een grote of kleine tuin betreft. Mooie tegels voor de bestrating van (een deel van) uw tuin, bijvoorbeeld keramische tegels, zetten een bepaalde sfeer neer. Gaat u het liefst voor een strakke en moderne look? Of bent u een grote fan van het mediterrane sfeertje? Geef uw wensen door en wij zorgen voor een tuinontwerp op maat.

Vraag naar de mogelijkheden

Nadat uw tuin is aangelegd, stopt onze service niet. U kunt er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze tuinonderhoudservice. Onze gespecialiseerde hoveniers zorgen dat uw tuin er prachtig bij staat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag weten welke tegels het mooiste zijn voor de bestrating van uw tuin, bijvoorbeeld in de omgeving Rotterdam of Ridderkerk? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.