N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Gebruik mooie tegels voor de bestrating

Wilt u graag mooie tegels gebruiken voor de bestrating van uw gehele of een deel van uw tuin? De keuze is bij ons zeer ruim. Wij geven u graag tijdens een gesprek bij u thuis een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden. Droomt u van een groot terras? Of heeft u geen groene vingers en lijkt het u wel zo fijn om uw volledige tuin te laten bestraten? Wat u wensen ook zijn, wij zorgen graag dat deze gerealiseerd worden. Geniet op warme zomerdagen van een tuin waar u kunt ontspannen en genieten.

Kies tegels voor de bestrating van uw tuin die aansluiten op uw wensen en smaak

Met ruim 26 jaar ervaring weten wij als geen ander op professionele wijze een tuin aan te leggen. Wij gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Zo zorgen wij voor een tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Mooie tegels voor de bestrating van (een deel van) uw tuin, zetten een bepaalde sfeer neer. Gaat u het liefst voor een strakke en moderne look? Of bent u een grote fan van het mediterrane sfeertje? Geef uw wensen door en wij zorgen voor een tuinontwerp op maat.

Vraag naar de mogelijkheden

Nadat uw tuin is aangelegd, stopt onze service niet. U kunt er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze tuinonderhoud- service uit Waddinxveen. Onze gespecialiseerde hoveniers zorgen dat uw tuin er prachtig bij blijft staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag weten welke tegels het mooiste zijn voor de bestrating van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0182-615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht