N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tegels bestrating

Gebruik mooie tegels voor de bestrating

Wilt u graag mooie tegels gebruiken voor de bestrating van uw gehele of een deel van uw tuin? De keuze is bij ons zeer ruim. Wij geven u graag tijdens een gesprek bij u thuis een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden. Droomt u van een groot terras? Of heeft u geen groene vingers en lijkt het u wel zo fijn om uw volledige tuin te laten bestraten? Wat u wensen ook zijn, wij zorgen graag dat deze gerealiseerd worden. Geniet op warme zomerdagen van een tuin waar u kunt ontspannen en genieten.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Kies tegels voor de bestrating van uw tuin die aansluiten op uw wensen en smaak

Met ruim 26 jaar ervaring weten wij als geen ander op professionele wijze een tuin aan te leggen. Wij gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Zo zorgen wij voor een tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Mooie tegels voor de bestrating van (een deel van) uw tuin, zetten een bepaalde sfeer neer. Gaat u het liefst voor een strakke en moderne look? Of bent u een grote fan van het mediterrane sfeertje? Geef uw wensen door en wij zorgen voor een tuinontwerp op maat.

Vraag naar de mogelijkheden

Nadat uw tuin is aangelegd, stopt onze service niet. U kunt er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze tuinonderhoud- service uit Waddinxveen. Onze gespecialiseerde hoveniers zorgen dat uw tuin er prachtig bij blijft staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag weten welke tegels het mooiste zijn voor de bestrating van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.