N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Prijzen tuinonderhoud

Scherpe prijzen voor tuinonderhoud? Neem contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee. Hoveniers bedrijf van der Lee uit Waddinxveen verzorgt voor zeer scherpe prijzen het tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Vraag ons meteen naar de mogelijkheden (0182-615158).

Tuinonderhoud hoe u wenst en tegen zeer voordelige prijzen

Vertel ons uw wensen op het gebied van tuinonderhoud en wij zorgen ervoor dat u profiteert van onze zeer aantrekkelijke prijzen. Wilt u uw tuin op afroep laten onderhouden, één maal per jaar, één maal per kwartaal of maand, wekelijks? Alles kan. Ook bedrijven kunnen wij van dienst zijn met tuinonderhoud. Veel bedrijven kiezen voor contractueel vastgelegd onderhoud van de bedrijfstuin, het parkeerterrein en eventueel de entree. Laat ons uw wensen weten en vraag naar de prijzen voor tuinonderhoud. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Interesse

Wilt u meer weten over onze prijzen voor tuinonderhoud? Maak dan meteen een afspraak. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden en maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken via 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht