N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Overkapping hout maken

Laat een overkapping van hout maken

Wilt u graag een overkapping van hout maken zodat u ook met minder mooi weer op uw terras kan zitten? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is ervaren in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ook wanneer u hout nodig heeft voor uw terrasoverkapping of deze wilt laten ontwerpen en plaatsen zit u bij ons goed. Wij zorgen dat uw tuin precies wordt zoals u wilt, zodat u op warme zomerdagen heerlijk geniet van het buitenleven. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij geven u graag advies.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Laat een terrasoverkapping van hout maken door een expert

Heeft u een duidelijk beeld van uw droomtuin? Of twijfelt u over welke indeling het beste is en de meeste ruimte oplevert? Wanneer u wilt genieten in een tuin die volledig naar wens is, kunt u het beste een tuin vanaf de basis laten opbouwen. Dit begint natuurlijk met een tuinontwerp dat volledig aansluit bij al uw wensen en behoeften. Nadat wij een afspraak bij u thuis maken, gaan wij aan de slag met het ontwerp. Hierin wordt het materiaal opgenomen zodat wij precies weten hoeveel tegels voor uw terras en hoeveel hout voor uw terrasoverkapping we nodig hebben. Als u tevreden bent met het ontwerp gaan wij snel aan de slag. Ons vaste team van hoveniers beschikt over verschillende specialiteiten zodat de tuin op professionele wijze wordt aangelegd.

Schakel onze hulp bij onderhoud in

Natuurlijk stopt onze service niet na het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Wij zorgen ook dat deze goed onderhouden blijft indien u dit wenst. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om een overkapping van hout te laten maken? Of heeft u enkel hout nodig voor een terrasoverkapping? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 0182-615158 en wij beantwoorden al uw vragen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.