N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Onderhoudscontract tuin

Wilt u een onderhoudscontract voor uw tuin afsluiten? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee en vraag naar de mogelijkheden.  Bij Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen kunt u tegen zeer scherpe prijzen een onderhoudscontract voor uw tuin afsluiten. Maak meteen een afspraak om de mogelijkheden te bespreken (0182-615158).

Een onderhoudscontract voor de tuin gebaseerd op uw wensen

Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen stelt een onderhoudscontract voor de tuin voor u op geheel gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld maar één keer per jaar gebruik maken van onze diensten voor groot onderhoud? Geen probleem, wij stellen een onderhoudscontract voor uw tuin op maat op. Op deze manier weet u precies welke werkzaamheden wij uitvoeren, wanneer we dat doen en wat de kosten zijn. Ook voor bedrijven kunnen wij een onderhoudscontract voor de tuin op maat opstellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte

Maak meteen een afspraak om een onderhoudscontract voor uw tuin te laten maken. Wij kunnen dan ook een heldere en gedetailleerde offerte voor u maken. Bel gerust. Wij staan graag voor u klaar.

Tel: 0182-615158

E-mail: info@vdlee.nl

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht