N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Offerte tuinaanleg Rotterdam

Een offerte voor tuinaanleg bij u in Rotterdam

Een gratis en helder opgezette offerte voor tuinaanleg in de regio Rotterdam krijgt u bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee. Daarnaast maken wij ook graag een gratis tuinontwerp voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoe wij uw wensen vertalen naar een unieke tuin op maat! Of u nu een tuin voor lange zomeravonden wilt, een kindvriendelijke of een onderhoudsvrije tuin wilt, wij realiseren uw wensen. Wij zetten ons met regelmaat in voor zowel particulieren als bedrijven, scholen en andere instellingen. Om u een goed en helder beeld te geven van de kosten stellen wij een offerte voor u op voor de tuinaanleg bij uw pand in de regio Rotterdam.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een gratis offerte op maat voor tuinaanleg in Rotterdam en omgeving

Wij stellen graag een gratis offerte op maat op voor tuinaanleg in Rotterdam en omgeving. Voor elk budget bieden wij een unieke tuinoplossing op maat. Bij ons bent u dan ook verzekerd van hoge kwaliteit. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring. Dit ziet u terug in onze tuinontwerpen en de tuinaanleg zelf. 

Daarnaast geniet u bij ons van uitstekende garantievoorwaarden. Schakel ons in voor tuinaanleg in de regio Rotterdam en vraag een gratis offerte aan! We bekijken vervolgens wat uw wensen zijn, brengen deze in kaart en bekijken de mogelijkheden voor uw tuin. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.