N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Offerte tuinaanleg Den Haag

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee biedt vele services waaronder een gratis tuinontwerp en offerte voor tuinaanleg in Den Haag. Daarnaast bieden wij coulante garantievoorwaarden die de hoge kwaliteit garanderen. Met meer dan 30 jaar ervaring mogen wij ons met recht een professioneel hoveniersbedrijf noemen. Als wij een gratis tuinontwerp maken bespreken we uw wensen. Op deze manier kunt u na de aanleg genieten van een waar paradijs rond uw huis.

Offerte aanvragen voor tuinaanleg in Den Haag

In de omgeving van Den Haag hebben wij een klantenbestand opgebouwd van tevreden afnemers, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan een offerte aan. Wij bieden u graag een kostenoverzicht en bieden u een inkijk op de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van uiteenlopende tuinsoorten:

  • De eetbare tuin
  • Onderhoudsvriendelijke tuin
  • Klassieke tuin
  • Moderne tuin

Eetbare tuin laten aanleggen


Met een eetbare tuin bedoelen we een tuin met alleen planten die of zelf eetbaar zijn of eetbare vruchten dragen. Daarbij zorgen we ook dat de tuin er prachtig bij ligt en handig is in gebruik. Hiervoor maken we een gratis ontwerp. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Den Haag vraag dan een offerte aan en laat ons de tuinaanleg verzorgen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht