N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Loungehoek creëren

Loungehoek creëren

Met de hulp van ons hoveniersbedrijf uit Waddinxveen, vlak bij Gouda, kunt u de perfecte loungehoek in uw tuin creëren, die wij op voorhand uiteraard graag vakkundig voor u ontwerpen. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee is al decennialang gespecialiseerd in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud en we hebben al vele succesvolle projecten op onze naam staan. Deze hebben wij ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven en publieke instellingen. Heeft u al bepaalde ideeën over de ideale plek in uw tuin waar u kunt genieten en ontspannen? U geeft uw wensen aan ons door en wij maken deze graag waar. Maatwerk en hoogwaardige kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Ontdek de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Voor iedere tuin kunnen wij in Waddinxveen de perfecte loungehoek ontwerpen en creëren

Wilt u voor de tuin van uw woning een loungehoek laten ontwerpen en creëren door onze specialisten in Waddinxveen? Of wilt u voor een bedrijfstuin een dergelijke plek inrichten voor medewerkers? Bij ons hoveniersbedrijf is alles mogelijk. Een loungehoek is de perfecte plek waarin u kunt genieten van uw tuin en het buitenleven. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, voor iedere ruimte en voor ieder budget bieden wij een geschikte oplossing. Onze vakmensen uit Waddinxveen zorgen ervoor dat u een loungehoek in uw tuin kunt creëren waar u alle voordelen uithaalt, met de gewenste details die wij nauwkeurig in onze ontwerpen verwerken.

Complete tuinaanleg

U kunt door onze specialisten in Waddinxveen een loungehoek laten ontwerpen en creëren als onderdeel van een compleet project voor uw tuin. Onze complete tuinaanleg omvat dan ook al uw gewenste elementen, zoals terrassen, bestrating en natuurlijk de beplanting. We maken voor u een gratis en vrijblijvend tuinontwerp en gaan pas aan de slag als u hiermee akkoord gaat, uiteraard nadat u van ons een offerte heeft ontvangen.

Bespreek uw wensen op uw locatie

Wilt u een loungehoek voor uw tuin laten ontwerpen door onze specialisten in Waddinxveen en een omgeving laten creëren die helemaal op uw wensen aansluit? Neem contact met ons op via 0182-615158 en bespreek wat u voor ogen heeft. Wij komen graag bij u langs om uw omgeving te verkennen en een plan van aanpak aan u voor te leggen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.