N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Loonbedrijf grondverzet

Ons loonbedrijf voor grondverzet

Loonbedrijf Robbert van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is een volledig zelfstandig bedrijf en gespecialiseerd in grondverzet. Kraanwerk, graafmachinewerk, landbouwwerk, snipperwerk, water geven op grote schaal, sneeuwschuiven: er zijn weinig disciplines die wij niet beheersen. Bovendien beschikken wij over al het benodigde materiaal óf weten we waar we dit voor u kunnen huren. Bent u op zoek naar een professioneel loonbedrijf in Waddinxveen, Gouda of elders in Zuid-Holland? Wij staan voor u klaar!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Uw loonbedrijf in Waddinxveen, nabij Gouda, voor ieder soort grondverzet

Robbert van der Lee is de oudste zoon van Ronald (1963-2017), de oprichter van het Hoveniersbedrijf, en Ineke van der Lee. Sinds 2016 is hij de eigenaar van het loonbedrijf dat grondverzet uitvoert in de wijde omgeving van Waddinxveen, niet ver van Gouda. Ook door het hoveniersbedrijf wordt hij regelmatig ingezet. Bijvoorbeeld voor het ophogen of uitgraven van tuinen of om zand en grond in te rijden en uit te vlakken. Maar ook voor het snipperen van takken, het schuiven van sneeuw en het water geven van tuinen in droge periodes. Wij zijn zelf in het bezit van onder andere een:

  • Kieper
  • Tractor
  • Snipperaar
  • Sneeuwschuiver

Kranen en graafmachines worden ingehuurd op de gewenste grootte, waarna Robbert als machinist aan de slag gaat. Wilt u ons loonbedrijf nabij Gouda inschakelen voor grondverzet? Laat ons weten wat u voor ogen heeft en wij bieden u een plan van aanpak aan.

Neem contact met ons op

Zoals u ziet, staat ons loonbedrijf klaar voor ieder soort grondverzet in Gouda of een andere nabijgelegen regio. Bel ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt Robbert van der Lee door te mailen naar info@vdlee.nl. Ook via het nummer van het hoveniersbedrijf kunt u contact met ons opnemen: 0182-615158. Robbert is mobiel te bereiken onder 06-25082315.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.