N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Kosten tuinonderhoud

Tegen lage kosten profiteren van regelmatig tuinonderhoud? Neem contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen en wij vertellen u graag meer over de vele verschillende mogelijkheden die wij u bieden (0182-615158).

Lage kosten voor tuinonderhoud

De kosten voor tuinonderhoud kunnen aardig oplopen. Niet bij Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen. Wij spreken vooraf een prijs met u af. Eerst inventariseren wij uw wensen op het gebied van tuinonderhoud en hoe vaak u wenst dat wij uw tuin onderhouden. Dat kan zijn op afroep of bijvoorbeeld één maal per jaar, kwartaal, maand of week. Dit is geheel afhankelijk van uw tuin, budget en wensen. Op basis van uw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de kosten voor tuinonderhoud; geen onverwachte verrassingen dus! Ook voor bedrijven kunnen wij periodiek het tuinonderhoud verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de kosten voor tuinonderhoud? Bel ons en maak meteen een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bovendien kunnen we dan op basis van uw wensen een geheel vrijblijvende offerte uitbrengen.

Tel: 0182-615158

E-Mail: info@vdlee.nl

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht