N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Kosten tuinaanleg Zuid Holland

Wilt u kosten besparen op de tuinaanleg in Zuid-Holland: Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee biedt een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij ons tot de ervaren hoveniers scharen. Wij maken altijd een gratis tuinontwerp voordat we aan de slag gaan zodat uw droomtuin gerealiseerd wordt. U geniet bij ons ook van uitstekende garantievoorwaarden.

Kosten voor tuinaanleg in Zuid-Holland besparen

Wij maken voor u de perfecte tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten. Het tuinontwerp volgt volledig uw wensen zodat uw stijl naar voren komt. U kunt bij ons terecht als particulier maar ook scholen, overheden en bedrijven kunnen een beroep op ons doen. Velen zijn u voorgegaan en tonen ons hun tevredenheid over de aanleg en de kosten voor tuinaanleg in Zuid-Holland. Nadat wij gratis een tuinontwerp hebben gemaakt en uw akkoord binnen is gaan we aan de slag. Wij werken snel en nauwkeurig, onze tuinen onderscheiden zich door de uitmuntende afwerking.

Onderhoud aan uw tuin


Na de aanleg van uw tuin kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Zo blijft uw tuin goed onderhouden en kunt u genieten. Vraag een offerte aan en ontdek de lage kosten voor onderhoud en tuinaanleg in Zuid-Holland. 

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht