N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Kosten tuinaanleg Rotterdam

De kosten van tuinaanleg in Rotterdam of omgeving

De kosten voor tuinaanleg in de regio Rotterdam door de specialisten van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee liggen verrassend laag! Daarnaast stellen wij gratis offertes op en maken wij gratis tuinontwerpen. Wij vertalen al uw wensen naar een uniek tuinontwerp. Gaat u akkoord met dit ontwerp? Dan gaan we aan de slag. Uiteraard overleggen we vooraf met u over de kosten voor tuinaanleg in uw regio Rotterdam. Of u nu een onderhoudsarme tuin, een kindvriendelijke tuin of een tuin voor lange zomeravonden wilt, wij realiseren uw wensen. Wij beschikken over een vast team hoveniers met elk hun eigen specialiteit.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Lage kosten voor tuinaanleg regio Rotterdam: voor ieder budget een oplossing

Doordat we lage kosten hanteren voor tuinaanleg in de regio Rotterdam, kunnen wij voor ieder budget een oplossing bieden. Wij zetten ons regelmatig in voor bedrijven, particulieren, scholen en andere instellingen. Of het nu een kleine of grote klus betreft, voor ons is het geen enkel probleem. Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben onze medewerkers gedegen kennis van zaken. Hierdoor kunnen ze u uitstekend van deskundig advies op maat voorzien. Ook voor tuinonderhoud en tuinontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres!

Uitstekende garantievoorwaarden

Schakel snel de hulp in van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee en profiteer van uitstekende garantievoorwaarden en aantrekkelijke kosten voor tuinaanleg in de regio Rotterdam! Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan of neem contact op!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.