N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Klassieke tuin

Heeft u altijd al gedroomd van een klassieke tuin? Maar is het er nog nooit van gekomen om deze zelf aan te leggen? Dan doet u er goed aan om een groenspecialist als Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in te schakelen. Deze hovenier werkt in de wijde omgeving van Waddinxveen en komt ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken en deze vervolgens te realiseren.

Uw klassieke tuin wordt van A tot Z aangelegd

Als wij bij u zijn langs geweest om uw wensen in kaart te brengen, stellen wij een doordacht tuinontwerp voor u op en daarbij ontvangt u een gratis offerte. Bent u akkoord? Dan gaan we in uw tuin aan de slag om deze om te toveren tot een klassieke tuin. Van de aanleg van bestrating tot het planten van bomen en van het aanleggen van een vijver tot het plaatsen van een speeltoestel, wij verzorgen de tuinaanleg van A tot Z.

Periodiek onderhoud voor een prachtige tuin

Een tuin heeft verzorging nodig, want een slecht onderhouden tuin is nu eenmaal geen fraai gezicht. Bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen kunt u een onderhoudscontract afsluiten als u weinig tijd heeft om uw tuin te verzorgen. U kiest uit eenmalig onderhoud op aanvraag of periodiek onderhoud, waarbij u zelf kiest hoe vaak wij langskomen.

Maak uw wensen kenbaar

Vindt u dat uw klassieke tuin nu écht werkelijkheid moet worden? Neem dan snel contact met ons op via 0182-615158 om een afspraak te maken om uw wensen kenbaar te maken. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze diensten.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht