N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Keramische tegels tuin

Keramische tegels laten leggen in uw tuin

Wilt u keramische tegels in uw tuin laten leggen door een specialist? Schakel dan Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, in voor het beste resultaat! Onze hoveniers hebben ervaring met het realiseren van complete tuinprojecten, waar bestrating uiteraard vaak deel van uitmaakt. Wanneer u ons inschakelt om keramische tegels in uw tuin te laten leggen, zetten we alles op alles om een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig resultaat op te leveren.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Keramische tegels zijn een aanwinst voor uw tuin

Keramische tegels worden vaak gekozen voor de aanleg en bestrating van een tuin. Deze tegelsoort geeft niet alleen een prachtige uitstraling die perfect aansluit bij de beplanting en andere tuinelementen; ze behouden ook op de lange termijn hun kwaliteit. De kleur- en slijtvastheid zorgen ervoor dat u nog lang van uw bestrating geniet. Daarnaast zijn de tegels bijna volledig waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Omdat keramische tegels ook relatief licht van gewicht zijn, kunnen wij de bestrating snel realiseren – uiteraard met oog voor detail en uw specifieke wensen. Wilt u een compleet tuinproject laten realiseren door een hovenier waarin uw favoriete keramische tegels worden verwerkt?

Schakel ons ook in voor onderhoud

Wanneer de keramische tegels in uw tuin zijn gelegd, wilt u op den duur uw bestrating en de rest van uw tuin een goede onderhoudsbeurt geven. Ook hiervoor schakelt u ons in. Vraag een vrijblijvende tuinschets en offerte aan via 0182-615158. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.