N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hoveniersbedrijf Zuid Holland

Bent u op zoek naar iemand die voor u een ontwerp voor uw tuin kan maken? Of zoekt u iemand die uw tuin kan onderhouden? Zoekt u een Hoveniersbedrijf, dat gevestigd is in Zuid-Holland? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV kan u wellicht van dienst zijn.

Tuininrichting

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV is sinds 1984 gevestigd in Waddinxveen, Zuid-Holland. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV is ervaren in het ontwerpen van tuinen, het aanleggen en het onderhouden van tuinen. Zij kunnen uw volledige tuin inrichten, van planten tot stenen, van beschoeiingen, tot het aanleggen van kunstgras, tot houten schuttingen. Naast aanleg is het ook mogelijk om uw tuin te laten onderhouden door het Hoveniersbedrijf. De klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en vastgoedmaatschappijen. Bij het ontwerpen van een tuin is het eerste ontwerp altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Vrijblijvend contact

Wilt u graag meer informatie hebben over dit ervaren Hoveniersbedrijf in Zuid-Holland? Kijk dan snel op deze website van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee. Dealer van Stonebase, natuursteen en LED verlichting. Voor vragen en meer informatie over de uitstekende garantievoorwaarden, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Vul het contactformulier op deze website in of bel naar het volgende telefoonnummer: 0182 – 615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht