N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Zoekt u een gedegen Hoveniersbedrijf dat zich ook richt op werkzaamheden in tuinen in de buurt van Rotterdam? Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen en of onderhouden? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen heeft een zeer uitgebreide klantenkring in Zuid-Holland, ook in Rotterdam. Deze klantenkring omvat particuliere tuinen, bedrijfstuinen, tuinen van scholen en gemeentelijke instellingen. Wij bieden u altijd een gratis tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.

Gedegen partner

Ronald van der Lee heeft Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV in 1984 opgericht. Zijn voorliefde voor bloemen en planten hebben hiervoor de basis gelegd. In bijna 30 jaar tijd is het Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Voor het Woningbedrijf Rotterdam is het Hoveniersbedrijf een gedegen partner als het gaat om het rooien van “lastige” bomen, die een gevaar worden en of zijn voor de omgeving. Voor elke boom die Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee rooit, wordt een nieuwe boom teruggeplaatst. Niet altijd op dezelfde plek, maar wel in Rotterdam.

Meer informatie

Deze website van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV, geeft alle informatie over de diverse werkzaamheden en garantievoorwaarden. Indien u graag meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u telefonisch of per email contact met het Hoveniersbedrijf opnemen. Alle gegevens staan vermeld onder het tabblad contactgegevens

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht