N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hoveniersbedrijf Reeuwijk

Als hoveniersbedrijf in Reeuwijk kan Van der Lee u helpen met al uw tuinwensen of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of het onderhoud. Een goede tuin is belangrijk en een tuin die past bij uw gezin of uw bedrijf is essentieel om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Bij ons draait het dan ook allemaal om uw wensen. Met bijna 30 jaar ervaring in huis, geven wij u graag advies op maat.

Mogelijkheden

Het kan zijn dat u net verhuisd bent en een hoveniersbedrijf in Reeuwijk nodig heeft om uw tuin aan te leggen of om uw tuin te renoveren. U heeft dan vast al een idee in uw hoofd van hoe uw tuin eruit moet gaan zien of aan welke eisen de tuin moet voldoen. Wanneer u ons vertelt wat u voor ideeën heeft, dan kunnen wij ermee aan de slag. Ook kan het zijn dat u al een goede tuin heeft, maar dat u een betrouwbaar hoveniersbedrijf in de buurt van Reeuwijk zoekt voor het onderhoud. In dit geval zijn wij er ook voor u.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf waarin professionaliteit en een hoge kwaliteit centraal staan? Wij kunnen pas precies vertellen wat we voor u kunnen doen, als we weten wat uw wensen zijn. Bij het lezen van de website zal echter wel duidelijk worden dat weinig voor ons te veel gevraagd is. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of door te bellen naar 0182-615158. Wij vertellen u dan graag meer over de vele verschillende mogelijkheden. Indien u wenst, kunnen we dan ook meteen een afspraak met u maken.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht