N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hoveniersbedrijf Gouda

Van der Lee is een hoveniersbedrijf in de buurt van Gouda met bijna 30 jaar ervaring in huis. Wij verzorgen professioneel tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Uw tuin is immers niet alleen uw visitekaartje, maar ook uw eigen rustoord en een plek waar u ’s zomers heerlijk kunt verblijven. Wij zorgen er daarom voor dat perfect aansluit bij uw wensen. Wij maken gratis en vrijblijvend een ontwerp voor uw droomtuin.

Opties

Zo kan het zijn dat u al een tuin heeft, maar dat die niet meer past bij uw huidige levensstijl of bij uw wensen. Van der Lee, het hoveniersbedrijf in de buurt van Gouda is er dan om voor u een creatief ontwerp te maken dat past bij uw wensen. Natuurlijk houden wij ook rekening met omgevingsfactoren zoals de stijl van uw huis of bedrijfspand. Onze samenwerking met verschillende specialisten heeft het mogelijk gemaakt voor u om één contactpersoon te hebben die het hele proces onder controle heeft. Ook kan het zijn dat uw tuin al goed is, maar dat er onderhoud nodig is. In dit geval kunt u op ons rekenen voor een snelle service en goede kwaliteit.

Contact

Veel informatie over ons hoveniersbedrijf in de buurt van Gouda kunt u vinden op deze website, maar u kunt pas goed te weten komen wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen als u contact met ons opneemt. Dit doet u door te bellen naar 0182-615158 of door het contactformulier op de website vrijblijvend op te sturen. Wij zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook bij ons terecht met vragen over onze garantievoorwaarden.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht