N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hoveniersbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat in de buurt van Den Haag is gevestigd? Hebt u een bedrijf en wilt u graag dat alles om het bedrijf heen qua groen er mooi uit ziet? Zoekt u een hoveniersbedrijf die alleen met hoge kwaliteit producten werkt? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV heeft ruime ervaring in groen.

Tuinprojecten

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee is gevestigd in Waddinxveen, vlakbij Den Haag. Dit bedrijf is opgericht door Ronald van der Lee in 1984. Sindsdien zijn door Ronald en zijn medewerkers bijna alle soorten tuinprojecten gedaan en heeft het Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV ook voor de gemeente Rotterdam bomen gerooid en een enorme schat aan ervaring opgedaan. Wij kunnen u advies geven over tuinontwerp, het aanleggen van tuinen en het onderhouden van tuinen. Strak, minimalistisch, modern, weelderig, landelijk, trendy, elke tuin kan het worden, doordacht is het altijd.

Werkzaamheden

Wilt u graag meer weten over Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen, omgeving Den Haag? Of wilt u graag meer informatie over onze garantievoorwaarden? Kijk dan snel verder op deze website en vindt daar meer informatie over het bedrijf en al haar werkzaamheden. Alle de aanvragen en offertes zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht