N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Zuid Holland

Bent u op zoek naar een hovenier en woont u Zuid-Holland of in de omliggende gebieden? Zoekt u een hovenier die voor u de tuin kan ontwerpen zodat u de beschikbare ruimte volledig benut? Of zoekt u een hovenier die de aanleg voor u uitvoert? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen, Zuid Holland, is wellicht uw ideale groenpartner.

Ervaren teams

Sinds 1984 is Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee bezig met groen. Groen wat een ieder nodig heeft om in en van te leven. Het ontwerpen van tuinen, het aanleggen en onderhouden van tuinen, is voor Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV geen probleem. Teams met bijna 30 jaar ervaring werken door de gehele regio van Zuid Holland voor zowel particulieren als bedrijven en vastgoedmaatschappijen. Van afrastering tot zwemvijver, van natuursteen tot Oudhollandse klinkers, van Led verlichting tot hardhouten vlonders, van kunstgras tot speeltoestellen. Dit alles voeren wij uit met de professionaliteit en hoge kwaliteit producten die u van ons verwacht.

Contactinformatie

Meer informatie ontvangen over deze zeer ervaren Hovenier in Zuid-Holland? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee heeft een uitgebreide website, voor vrijblijvende extra informatie kunt u contact opnemen. Onder contact kunt u het contactformulier vinden. U kunt ook telefonisch contact met opnemen, het telefoonnummer is 0182 – 615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht