N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Waddinxveen

Van der Lee is de hovenier in Waddinxveen die een compleet pakket biedt om in al uw wensen te kunnen voorzien. Een sfeervolle tuin of een mooie buitenplaats bij een bedrijf of een school is van niet te onderschatten waarde. Zo brengt een tuin van hoge kwaliteit rust en laat het zien hoe u bent en waar u voor staat. Van der Lee helpt u met het realiseren van al uw wensen op het gebied van tuinaanleg en onderhoud.

Mogelijkheden

Zo kunnen wij u helpen bij zowel tuinontwerp, als tuinaanleg en tuinonderhoud. Dankzij onze professionaliteit en samenwerking met een heel team vakmensen die ieder hun eigen specialisme hebben, weet u altijd zeker dat het werk wordt uitgevoerd zoals het zou moeten gebeuren. Hierin staan uw wensen centraal: wij gaan als hovenier in Waddinxveen aan de slag vanuit de wensen die u heeft voor de tuin. Of u nu een particulier bent of een bedrijf of school, wanneer u ons uw wensen vertelt, kunnen wij ermee aan de slag. Onze gedetailleerde offertes en tuinontwerpen zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden die de hovenier uit Waddinxveen met verstand van zaken u kan bieden. Ook kunt u op die manier kenbaar maken wat uw eisen en wensen zijn. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0182-615158 of door het contactformulier op de website in te vullen. Wilt u meer informatie over onze garantievoorwaarden? Ook dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht