N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Rotterdam

Bent u op zoek naar een hovenier in de buurt van Rotterdam? Een hoveniersbedrijf dat ruime ervaring heeft met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen zal u hiermee prima van dienst zijn.

Werkzaamheden

Een hovenier uit de omgeving van Rotterdam als Ronald van der Lee is een hovenier in hart en nieren. In 1984 is hij begonnen met zijn bedrijf en in deze jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan met honderden diverse opdrachten. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV werkt voor particulieren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en voor vastgoedmaatschappijen. Maar ook voor de binnenbeplanting bent u bij dit Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV aan het juiste adres. Houtwerk, sierbestrating als natuursteen, verlichting met LED, planten, bomen en heesters, alles vanuit 1 adres geregeld. Een hoge kwaliteit producten én diensten staan centraal bij Ronald van der Lee.

Contactinformatie

Bekijk de website van deze gerenommeerde hovenier in omgeving Rotterdam, Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV en vindt daar meer informatie over het bedrijf zelf en de werkzaamheden die zij voor u kunnen verrichten. Voor vragen en meer informatie over garantievoorwaarden kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op mailto:info@vdlee.nlvia 0182-615158.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht