N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Rotterdam Zuid

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee staat voor u klaar als u op zoek bent naar een Hovenier in Rotterdam Zuid. Wij zijn sterk in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan het vakmanschap dat wij leveren. Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen dat u straks geniet in uw droomtuin. Wij ontwerpen gratis een mooie tuin voor u.

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam Zuid?


Wij staan voor u klaar. Particulieren, bedrijven, scholen en andere non-profit organisaties; wij leggen een prachtige tuin voor u aan. Wij maken gazons tot bestrating in orde en kunnen schuttingen tot hagen plaatsen. Voor ons is geen klus te klein. Wij passen de tuin aan uw smaak aan. Een aantal voorbeelden:

  • Klassiek
  • Landelijk
  • Modern
  • Speels
  • Ruig

Bekijk onze projecten om inzicht te krijgen in de mogelijkheden of om u te laten inspireren. Zoals u ziet gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Schakel Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in

Wij bieden hoge kwaliteit met veel extra services. De garantievoorwaarden zijn zeer breed en kunnen wij bieden doordat wij bouwen op onze jarenlange ervaring. Sinds 1984 leggen wij tuinen aan, tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij bieden een gratis tuinontwerp en gratis offerte, neem contact op en ervaar de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht