N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Hovenier Reeuwijk

Uw hovenier in Reeuwijk

Heeft u een hovenier nodig voor uw tuin in Reeuwijk of omgeving? Of het nu om een stadstuin, een landelijke tuin of kindvriendelijke tuin gaat, Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee de groenspecialist die u zoekt. U hoeft slechts één hoveniersbedrijf in te schakelen voor verschillende werkzaamheden. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen in huis die u volledig ontzorgen als het gaat om uw tuin.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Veelzijdige hovenier staat klaar voor al uw tuinwerkzaamheden in Reeuwijk

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Bent u op zoek naar periodiek onderhoud voor uw tuin? Is uw verouderde tuin aan vernieuwing toe? Wij zien iedere klus als een uitdaging. Als hovenier zijn wij werkzaam in de hele omgeving van Reeuwijk en zorgen ervoor dat de tuin die u voor ogen heeft, wordt gerealiseerd. Met een doordacht tuinontwerp gaan onze groenspecialisten aan de slag met de aanleg van uw tuin. En heeft u weinig tijd voor het onderhoud? Ook dan komen wij bij u langs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn u graag van dienst als het aankomt op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen, want uw wens staat centraal. Neem hiervoor contact op met de hovenier via 0182-615158, waarna wij bij u langskomen in Reeuwijk om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen noteren. Tot slot ontvangt u een gratis ontwerp en een gedetailleerde offerte. Het eerdergenoemd telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar bij vragen of voor informatie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.