N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Gouda

Van der Lee is de hovenier in de regio Gouda die luistert naar uw wensen en zo zorgt voor de perfecte tuin. Iedereen heeft zijn eigen idee van een perfecte tuin. U kunt bijvoorbeeld wel houden van mooie bloemen en planten, maar geen tijd hebben voor onderhoud. Ook kan het zijn dat u vooral een praktische tuin wilt waar uw kinderen heerlijk in kunnen spelen. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze realiseren. Met bijna 30 jaar ervaring in huis, geven wij u graag advies op maat.

Service

Zoekt u een hovenier in de buurt van Gouda? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee in Waddinxveen. Van der Lee heeft vele deskundige mensen in dienst die goed werk leveren en hun afspraken nakomen. Wij kunnen voor u een gratis tuinontwerp maken. Hierbij houden wij niet alleen rekening met uw specifieke wensen, maar ook met de omgevingsfactoren. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de stijl van de tuin naadloos aansluit bij de stijl van uw huis of bedrijfspand. Van der Lee heeft een team voor het ontwerp en een team voor de aanleg van de tuin.

Contactgegevens

Heeft u na het lezen van de website nog een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over Hoveniersbedrijf van der Lee in de regio Gouda? Dat kan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0182-615158 of door het contactformulier op de website in te vullen en op te sturen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen. U kunt ook bij ons terecht voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht