N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Den Haag

Indien u niet zulke groene vingers heeft, maar wel graag van een mooie en verzorgde tuin wilt genieten, is het inschakelen van een hovenier een goede oplossing. Een hovenier zorgt voor het eventuele ontwerp, de aanleg van uw tuin en of het onderhouden van de gehele tuin, uw beplanting, uw gras, uw bomen en heesters. Bestrating die (wederom) op goed niveau gelegd dient te worden, de afscheiding die geplaatst moet worden. Een gedegen hovenier uit de omgeving van Den Haag is Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV.

Werkzaamheden

Al bijna 30 jaar jaar houdt Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV zich bezig met groen. Dan kunt u denken aan het ontwerpen, aanleggen en verzorgen van tuinen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Het werkgebied van het Hoveniersbedrijf is de gehele regio van Zuid Holland en de omliggende gebieden. Ook in de buurt van den Haag is het Hoveniersbedrijf vrij veel werkzaam. Naast de tuinen voor zowel particulieren en bedrijven heeft het Hoveniersbedrijf een eigen Kwekerij. Ook het leveren en verzorgen van Hydrocultuurbeplanting en het rooien van “gevaarlijke” bomen is een specialisme. Als u interesse heeft, maken wij graag een gratis tuinontwerp en een vrijblijvende offerte voor u.

Complete hovenier

Op deze website van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee vindt u alle informatie betreffende het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en alle andere werkzaamheden die het Hoveniersbedrijf, ook in de buurt van den Haag, verzorgd. Dealer van Stonebase, natuursteen en Led verlichting. Uw complete hovenier!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht