N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Hovenier Bodegraven

Hoveniersbedrijf van der Lee is hovenier in de regio Bodegraven. Neem meteen contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij zijn als hoveniersbedrijf gevestigd in Waddinxveen en bieden u een compleet pakket op het gebied van de tuin. Vraag gerust naar de mogelijkheden en bel ons via 0182-615158.

Vele jaren ervaring als hovenier in de regio Bodegraven

Hoveniersbedrijf van der Lee heeft al ruim 30 jaar ervaring als hovenier in de regio Bodegraven. Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel tuinontwerp, als tuinaanleg en tuinonderhoud. Maak meteen een afspraak met de hovenier in de regio Bodegraven. Wij inventariseren al uw tuinwensen en brengen de huidige situatie in kaart. Daarna kunnen wij geheel vrijblijvend, een offerte en een tuinontwerp maken. Dit is kosteloos en verplicht u tot niets!

Contact

Neem contact op met de hovenier in de buurt van Bodegraven en vraag ons naar de vele verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt contact opnemen met Hoveniersbedrijf van der Lee door te bellen naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht