N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Grondwerk grondverzet

Uw partner in grondverzet, landbouw en grondwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in grondwerk, grondverzet en landbouw? Dan zit u bij Loonbedrijf Robbert van der Lee goed. Als volledig onafhankelijk loonbedrijf staan wij voor u klaar bij iedere klus. Al sinds 1963 zijn wij uw partner in Waddinxveen, Zuid-Holland, voor ieder soort grondwerk. Met welke klus mogen wij u vandaag assisteren?

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Schakel ons in voor grondwerk, grondverzet of landbouw

Voor iedere klus betreffende landbouw, grondwerk of grondverzet schakelt u ons loonbedrijf in. Wij draaien onze hand nergens voor om! Ons loonbedrijf is dan ook gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Denkt u hierbij aan onder meer:

  • Tuinen uitgraven
  • Sneeuwschuiven
  • Takken versnipperen
  • Zand en/of grond inrijden
  • Water geven in droge periodes

Voor iedere klus beschikken wij over de benodigde apparatuur. Zo bevinden zich in ons wagenpark onder andere een tractor, snipperaar, kieper en sneeuwschuiver. Behoeft uw klus een andere machine of andere apparatuur? Dan weten wij precies waar we dit voor u kunnen vinden. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen en wij gaan direct voor u aan de slag.

Vraag online een offerte aan

Voor een compleet kostenplaatje vraagt u eenvoudig online een offerte aan via ons contactformulier aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze andere diensten?  Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06-25082315 of 0182-615158. U kunt uw vraag tevens op de mail zetten. Dit doet u naar info@vdlee.nl. Wij vertellen u graag meer over het grondwerk, grondverzet en de landbouw waar u ons voor kunt inschakelen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.