N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Goedkope schutting kopen

Een goedkope schutting kopen

Wilt u een goedkope, houten schutting kopen om uw tuin een mooie toevoeging te geven? Een houten schutting is een mooie manier om uw tuin af te scheiden. Het zorgt voor een natuurlijke look door het materiaalgebruik. Laat uw beschutting begroeien met leuke planten zoals klimrozen. Heeft u naast het plaatsen van een schutting nog andere wensen? Wij maken graag een tuinontwerp die volledig aansluit bij uw wensen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een goedkope, houten schutting kopen voor uw tuin doet u bij ons in Waddinxveen

Wanneer u een goedkope, houten schutten wilt kopen en deze in uw tuin wilt laten plaatsen, schakelt u natuurlijk het liefste een expert in. U wilt immers dat de schutting van hoge kwaliteit is en dat u er nog lang van kunt genieten. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen beschikt over een team van gespecialiseerde hoveniers die u graag bijstaan gedurende de realisatie van uw houten schutting. Wij komen graag langs bij u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij nauwkeurig uw tuin waarin de houten schutting geplaatst moet worden. Zodra u blij bent met het ontwerp start de aanleg van de schutting. Onze professionals zorgen voor het mooiste resultaat en staan altijd klaar voor advies.

Wij verwezenlijken uw wensen

Natuurlijk stopt onze hulp niet na de aanleg van uw tuin. Ook voor tuinonderhoud kunt u ons inschakelen. Neem contact met ons op wanner u een goedkope, houten schutting voor uw tuin wilt kopen en wij bespreken met u de uitgebreide mogelijkheden. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.