N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Goedkope schutting kopen

Goedkope schutting kopen

Wilt u een goedkope, houten schutting kopen om uw tuin mooi te omheinen? De bouw van een schutting is een goede manier om uw tuin af te scheiden. Het zorgt voor een natuurlijke look door het gebruik van hout. Laat uw beschutting vervolgens, indien gewenst, begroeien met bijvoorbeeld leuke planten zoals klimrozen. Heeft u naast het plaatsen van een schutting nog andere wensen? Wij maken graag een tuinontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een goedkope, houten schutting kopen voor uw tuin doet u bij ons in Waddinxveen

Wanneer u een goedkope, houten schutten wilt kopen en deze in uw tuin wilt laten plaatsen, schakelt u natuurlijk het liefst een expert in. U wilt immers dat de schutting van hoge kwaliteit is en dat u er nog lang van geniet. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, beschikt over een team van gespecialiseerde hoveniers dat u graag bijstaat gedurende de realisatie van uw houten schutting. Dit geldt ook voor alle andere elementen in uw tuin, zoals vrijstaande overkappingen en bestrating. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij nauwkeurig uw tuin waarin de houten schutting geplaatst moet worden. Zodra u blij bent met het ontwerp, start de aanleg van de schutting. Onze professionals zorgen voor het mooiste resultaat en staan altijd klaar met deskundig advies.

Laat uw wensen waarmaken

Natuurlijk stopt onze hulp niet na de aanleg van uw tuin. Ook voor tuinonderhoud schakelt u ons ervaren team in. Neem contact met ons op wanneer u een goedkope, houten schutting voor uw tuin wilt kopen en wij bespreken met u de mogelijkheden. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.