N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Gebruikte tuintegels

Gebruikte tuintegels

Heeft u er ooit al eens over nagedacht om gebruikte tuintegels in uw tuin te laten leggen? Deze tegels zorgen niet alleen dat uw kosten laag zijn, maar geven uw tuin ook een unieke uitstraling. Als gespecialiseerde hovenier in Waddinxveen weten wij precies hoe de gebruikte tuintegels het beste kunnen worden ingezet. Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw tuin? Wij vertellen u graag meer!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Bespaar op kosten door gebruikte tuintegels te laten plaatsen

Tegels hebben een lange levensduur. Daarom zien gebruikte tuintegels er vaak nog als nieuw uit en kunnen deze goed gebruikt worden voor uw terras of tuinpad. Geeft u een voorkeur aan een verweerde look? Dan is ook de keuze om gebruikte tuintegels te laten leggen een zeer goede keuze. Wij als ervaren hoveniers zijn breed gespecialiseerd. Zo helpen wij u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. In een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor leggen wij graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Kies voor een full-service uit Waddinxveen

Natuurlijk houdt onze service niet op na het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Wij zorgen ook voor het onderhoud indien u dit wenst. Zo geniet u in een mum van tijd van een goed verzorgde tuin. Wilt u graag meer weten of heeft u specifieke vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden ze graag. U bereikt ons via het telefoonnummer 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.