N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Gebruikte tuintegels

Gebruikte tuintegels

Heeft u er ooit al eens over nagedacht om gebruikte tuintegels in uw tuin te laten leggen? Met deze tegels houdt u de materiaalkosten niet alleen laag, maar ze geven uw tuin ook een unieke uitstraling. Als gespecialiseerde hovenier uit Waddinxveen, nabij Gouda, weten wij precies hoe gebruikte tuintegels het beste kunnen worden ingezet. Bent u benieuwd welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw tuin? Wij vertellen u graag meer.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Bespaar kosten door gebruikte tuintegels te laten plaatsen

Tegels hebben over het algemeen een lange levensduur. Daarom zien gebruikte tuintegels er vaak nog als nieuw uit en kunnen deze goed gebruikt worden voor uw terras of tuinpad. Geeft u een voorkeur aan een verweerde look? Dan zijn gebruikte tuintegels een zeer goede keuze om te laten leggen in uw tuin. Wij als ervaren hoveniers zijn breed gespecialiseerd in tuinaanleg en alles wat hierbij komt kijken. Zo helpt ons hoveniersbedrijf u tevens graag bij het ontwerpen en onderhouden van uw tuin. In een kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor leggen wij graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Kies voor complete service

Natuurlijk houdt onze service niet op na het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Wij zorgen ook voor het tuinonderhoud indien u dit wenst. Zo geniet u in een mum van tijd van een goed verzorgde tuin. Wilt u graag meer weten of heeft u specifieke vragen, bijvoorbeeld over de kosten van uw tuinproject? Neem contact met ons op en wij beantwoorden ze graag. U bereikt ons via het telefoonnummer 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.