N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Ecologisch hovenier

Een ecologisch aangelegde tuin door een ervaren hovenier

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, gaat ecologisch te werk als gespecialiseerd hovenier. Natuurlijk vinden wij het erg belangrijk dat tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden bewust met de natuur wordt omgegaan. Wij zijn dan ook al jarenlang gespecialiseerd in het duurzaam ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wilt u uw tuin omtoveren tot een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Laat uw tuin ecologisch aanleggen door een gespecialiseerde hovenier

Voordat het ecologisch aanleggen van uw tuin door een gespecialiseerde hovenier van start kan gaan, gaan wij aan de slag met het opstellen van een tuinontwerp dat volledig bij uw wensen past. Dit bespreken wij met u bij u thuis of bij ons op kantoor. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft; onze gespecialiseerde hoveniers weten precies welke aanpak het beste aansluit op het door u gewenste resultaat. De aanleg van uw droomtuin kunt u dus zonder zorgen aan ons overlaten, van beplantingsplannen, de bouw van douglasschuttingen en de laatste afwerkingsdetails.

Kies ook voor onze uitgebreide onderhoudsservice

Nadat de tuin is aangelegd, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Daarom bieden wij de service aan om uw tuin te onderhouden. Schakel onze hulp in en wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd bij ligt. Maak gebruik van onze service en laat uw tuin ecologisch aanleggen én onderhouden door een ervaren hovenier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.