N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Ecologisch hovenier

Ecologisch te werk als hovenier

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee gaat ecologisch te werk als hovenier. Natuurlijk vinden wij het erg belangrijk dat tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden bewust met de natuur wordt omgegaan. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wilt u uw tuin omtoveren tot een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Laat uw tuin ecologisch aanleggen door een gespecialiseerde hovenier uit Waddinxveen

Voordat het ecologisch aanleggen door een gespecialiseerde hovenier van start kan gaan, gaan wij aan de slag met het opstellen van een ontwerp dat volledig bij uw wensen past. Wij bespreken met u uw wensen wanneer wij langskomen voor een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft; onze gespecialiseerde hoveniers uit Waddinxveen weten precies welke aanpak het beste aansluit op uw tuin. De aanleg van uw droomtuin kunt u dus zonder zorgen aan ons overlaten.

Kies voor onze onderhoudsservice uit Waddinxveen

Nadat de tuin is aangelegd, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom bieden wij de service aan om uw tuin te onderhouden. Schakel onze hulp in en zorg dat uw tuin er altijd verzorgd bij ligt. Maak gebruik van onze service en laat uw tuin ecologisch aanleggen door een ervaren hovenier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0182-615158.  

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

 
Maak een afspraak

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht